I väntans tider

Väntar på att fyra olika paket ska dimpa ner i brevlådan. Tre är beställningar från Everyday Minerals och ett paket innehåller två borstar från Adorned with grace. Alla paket är skickade och på väg. Är lite rädd att den första av EDMs beställningarna har fastnat i tullen bara. Den borde varit här annars. 



Varuprover Korres

Idag fick jag hem mina varuprover från Korres Scandinavia. Korres är ett grekiskt hud- och hårvårdsföretag som skriver så här om sina produkter: 

"Den omfattande erfarenheten av och förståelsen för naturliga ingredienser och deras nyttiga egenskaper, i kombination med homeopatins milda synsätt, fungerar som vägledande princip vid utvecklingen av Korres hudvårdsprodukter."  

"Korres Natural Products erbjuder i dag fler än 500 hud- och hårvårdsprodukter som alla är hudvänliga, miljövänliga, behagliga och effektiva. Natur och vetenskap i skön förening."

2008 bildades Korres Scandinavia för att etablera Korres produkter i Skandinavien. 

Vill du också ha gratis varuprover? Gå då in på http://www.korresscandinavia.com/ och följ instruktionerna. 

Recensioner av produkterna kommer snart. 

Välkommen!

Välkommen till min blogg. Gillar du allt som har med skönhet att göra så har du hamnat helt rätt. Här kommer jag skriva om olika skönhetsprodukter. Det kommer bli recensioner, FOTDs, tips, skönhets-DIY, inspiration och massor med annat skoj. Fokus kommer ligga på budgetprodukter men en och annan dyrare produkt kommer säkert smyga sig in med. ;)

Hoppas du kommer trivas! 

RSS 2.0